Zalig aan het poolhouse: 1, 2, 3 … splash! | Decoranda veranda's Decoranda

Zalig aan het poolhouse: 1, 2, 3 … splash!

Als het weer even mee zit, verlangen we al snel naar een verfrissende duik in het water. Een zwembad in eigen tuin is één ding, maar een poolhouse maakt het plaatje volledig af. Geen klassiek tuinhuis om de zwembadpomp in te verstoppen, maar heldere en elegante tuinobjecten – die stiekem ook zonder zwembad in de tuin passen!

Een poolhouse van Decoranda is een soort bijgebouw naast het (overdekte) zwembad met opbergruimte voor allerlei handige en leuke zwembadaccessoires: van het nodige kuisgerief tot zalige ligstoelen en zelfs frisse drankjes. Terwijl het vroeger vaak lompe gevaartes waren, zijn de poolhouses van vandaag een stukje pue elegantie in de tuin.

Moderne tuinkamer

Een poolhouse is een verlengde van je (t)huis; een extra leefruimte, maar dan gewoon in de tuin. Deze tuinkamers of garden houses zijn gemaakt uit aluminium, een fijn en duurzaam materiaal dat tegen een stootje kan. Je kunt het in alle maten en vormen laten bewerken, als een soort moduleerbare kubus, en heeft een moderne, heldere uitstraling. Een zitruimte om volledig zen te worden aan het water of in de tuin? Met of zonder aangrenzend terras? Een heldere berging? Het kan allemaal. En dat in de hoogste kwaliteit, met oog voor detail én functionaliteit.

Innovatieve terrasoverkapping

Een streepje schaduw is welkom op een dag met nauwelijks een wolkje aan de lucht. Maar ook bij regen, harde wind of sneeuw, is een terrasoverkapping een handige oplossing. Decoranda maakt in samenwerking met Renson lamellendaken, doek- of screendaken en pergola’s. Het zijn aantrekkelijke alternatieven voor zonwering of … binnen zitten!

Zelfs in Belgisch klimaat

Allemaal goed en wel, zo’n mooi poolhouse, maar ons Belgisch klimaat maakt het niet altijd mogelijk om in badkledij aan het zwembad te hangen. Toch hoeft het weer niet langer een spelbreker te zijn. Decoranda heeft het begrip veranda een nieuwe betekenis gegeven: je kan er door weer en wind zalig ontspannen. Garden houses, poolhouses of terrasoverkappingen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, binnen of buiten. Genieten in de tuin, dat kan nu echt het hele jaar door.

Datum:

Contactformulier

Stel hier uw vraag, maak een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte.


Onze locaties

Stel hier uw vraag, maak een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte.