Welkom op Decoranda’s Outdoor Inspiration Days | Decoranda veranda's Decoranda

Welkom op Decoranda’s Outdoor Inspiration Days

Spring is in the air en de zomer is in aantocht: hoogtijd dus voor een extraatje in de tuin. Heb je tijdens het weekend van 3 en 4 juni nog geen plannen? Zet dan zeker een stip in je agenda want Decoranda verwelkomt je maar wat graag op de Outdoor Inspiration Days. Kom langs in de nieuwe showroom in Knokke met al je vragen over veranda’s, luxe tuinhuizen, terrasoverkappingen en meer. Tot dan?!

Tijdens de Outdoor Inspiration Days ontdek je hoe je met onze veranda’s, garden houses en terrasoverkappingen vaker en langer optimaal kunt genieten van je buitenruimte. Kom onze outdoor modellen met eigen ogen ontdekken, onder meer op Renson terras- en tuinoverkappingen en de nieuwste garden houses komen uitvoerig aan bod.

Advies op maat

Koester je al langer renovatieplannen? Droom je weg bij het idee van een prachtige tuin? Dan zijn de Outdoor Inspiration Days van Decoranda hét moment om in overleg met onze deskundigen je wensen vorm te geven en uit te werken. Ook voor vrijblijvend advies op maat ben je meer dan welkom. Kortom: kom langs op zaterdag 3 of zondag 4 juni in onze nieuwe showroom in Knokke of de showroom in Oostakker en stap geïnspireerd naar buiten!

Datum:

Contactformulier

Stel hier uw vraag, maak een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte.


Onze locaties

Stel hier uw vraag, maak een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte.