Onze aanpak die reeds 25 jaar leidt tot succes. | Decoranda veranda's Decoranda

OPMETEN

Aan de hand van de briefings in onze showrooms en bij u thuis werken wij een driedimensionale ontwerptekening uit, samen met een gedetailleerde offerte. Gaat u akkoord met ons voorstel? Het sein voor onze technische projectleiders om een nauwgezette opmeting ter plaatse te doen, die de basis zal vormen voor onder meer de bouwplannen en aannemingsplannen.

Decoranda opmeten veranda

GRONDWERKEN

In deze fase beginnen we effectief te bouwen, of toch de basis te leggen. De grondwerken houden onder meer het volgende in: fundering en vloerplaat uitgraven en beton gieten, muren metsen en de blauwe hardsteen (dorpels) leggen. Wilt u als klant bepaalde werken zelf uitvoeren, zodat u kosten bespaart? Dan maken wij daar graag de nodige plannen voor.

grondwerken Decoranda
MEER INFORMATIE OVER GRONDWERKEN

EIGEN PRODUCTIE

Om er zeker van te zijn dat u een veranda krijgt die honderd procent aan uw persoonlijke smaak en verwachtingen tegemoet komt, produceren we die in eigen huis. En we werken hiervoor met de allerbeste basismaterialen: de aluminiumprofielen van Reynaers Aluminium. Daarnaast verdelen wij het Renson-gamma en zijn we specialist in Solarlux-vouwramen en -deuren.

eigen productie profielen Decoranda

PLAATSING

Verandaspecialist Decoranda heeft jaren ervaring en tonnen expertise in huis. U bent met andere woorden zeker van een degelijke plaatsing, met aandacht voor zelfs het kleinste detail. Onze vakmannen maken werk van een nauwgezette montage van de aluminiumconstructie en de nodige beglazing.

plaatsing veranda Decoranda

AFWERKING

Eenmaal de veranda geplaatst is, werken we die piekfijn af. Aan de buitenzijde zorgen we dat de veranda netjes en perfect waterdicht aansluit tegen de bestaande woning. We werken de gootboord en oversteek van het plat dak af met de gewenste houten of aluminium bekleding. De constructie wordt, als u dat wenst, voorzien van een efficiënte en elegante buitenzonwering.
Ook binnenin zorgen we voor de nodige afwerking: we plaatsen alle verlichting, werken het plafond af met gyproc, pleisteren de muren en plaatsen de vloer.

afwerking Decoranda

Contactformulier

Stel hier uw vraag, maak een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte.


Onze locaties

Stel hier uw vraag, maak een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte.