Veranda tot terrasoverkapping, lees hier over ons | Decoranda veranda's Decoranda

Alles over ons

Veranda tot terrasoverkapping, Decoranda veranda’s bouwt uw woonuitbreiding op maat.
Bekijk hier onze volledige aanpak en meer informatie over uw verandaproject van A tot Z!

Decoranda, opgericht in 1994, is met haar hoofdzetel gevestigd in Maldegem en telt 2 showrooms in Knokke en Oostakker. Dankzij het gebruik van gerenommeerde merkproducten en onze professionele service, werden wij al snel een topspeler in de verandabouw.
Dat betekent dat wij vandaag beschikken over meer dan 25 jaar ervaring en een uitgebreid gamma aan producten. Op deze manier kunnen wij voldoen aan iedere klant zijn behoeftes.

Ons team van een twintigtal werknemers staat steeds klaar om u te helpen met deskundig advies bij het bouwen van uw droomveranda. Kortom, Decoranda staat garant voor kwalitatieve en innovatieve verandabouw die goed is voor een jaarlijkse productie en plaatsing van om en bij de 200 woonuitbreidingen.

Opdat u het bouwen aan uw droom niet langer zou uitstellen, voorzien wij nog enkele handige tips, tricks en getuigenissen.

Volg ons ook op onze andere kanalen:

Leef buitengewoon binnen

Ter illustratie kan u reeds een virtueel bezoek maken aan onze showroom in Oostakker.

Bekijk als laatste ook nog even hier onze CEO aan het woord

“Ik zocht naar een firma
met uitstekende knowhow.
De kwaliteit en het design
hebben mij aangenaam
verrast”. De Marie, Dilbeek

Decoranda, met haar hoofdzetel in Maldegem, werd na de oprichting in 1994 al snel een topspeler in de verandabouw. Momenteel hebben wij een twintigtal werknemers in dienst, samen goed voor een jaarlijkse productie en plaatsing van om en bij de 200 woonuitbreidingen.

  • ALL-IN AANNEMING
  • 25 JAAR ERVARING
  • VERANDA’S OP MAAT
  • GERENOMEERDE MERKPRODUCTEN

VERANDAPROJECT VAN A TOT Z

Fundering- en grondwerken

Vloerplaatsing

Montage zonweringen

BEKIJK ONZE VOLLEDIGE AANPAK

GEBRUIK VAN GERENOMEERDE MERKPRODUCTEN

We gebruiken alleen gerenommeerde merkproducten: zonweringen van Renson Sunprotection, profielen van Reynaers Aluminium, en vouwwanden en –deuren van Solarlux.

TIPS AND TRICKS

Als ervaren specialist maakt DECORANDA u wegwijs bij het bouwen van uw droomveranda. Let daarom op volgende zaken alvorens u begint aan uw verandadroom.

Heb ik een bouwvergunning nodig

Vraag steeds eerst inlichtingen aan bij uw gemeente indien er een bouwvergunning nodig is voor uw project, want dit varieert volgens de ligging van uw woning

Prijs van een veranda

De prijs van een veranda wordt beïnvloed door vele factoren, zoals de oppervlakte, het type dak, de gewenste stijl en de gebruikte materialen. Als leidraad mag u stellen dat de gemiddelde prijs van een woonveranda al gauw €1500/m² bedraagt, zonder de grondwerken.

Testimonials

Contactformulier

Stel hier uw vraag, maak een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte.


Onze locaties

Stel hier uw vraag, maak een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte.