Onze aanpak

De slogan van Decoranda? Leef buitengewoon binnen. En die uitspraak willen wij voor iedere klant waar maken. Veranda's laten plaatsen, is een belangrijke stap. Uw veranda moet een pareltje worden, een merkbare meerwaarde bieden aan uw woning én tuin. Om dat te garanderen, werkt verandaconstructeur Decoranda met een uitgekiend stappenplan. Zo maken we van uw verandadroom een droomveranda.

Voordat we beginnen met de plaatsing, zitten we met u samen in een van onze twee showrooms, om onze producten en verandatypes te toe te lichten, en een haarscherp beeld te krijgen van wat u wenst. Maar uiteraard maken wij ook een afspraak bij u thuis, om er kennis te maken met ons ‘werkterrein’ en de eventuele obstakels.

Stap 1

Opmeten

Aan de hand van de briefings in onze showrooms en bij u thuis werken wij een driedimensionale ontwerptekening uit, samen met een gedetailleerde offerte. Gaat u akkoord met ons voorstel? Het sein voor onze technische projectleiders om een nauwgezette opmeting te doen, die de basis zal vormen voor onder meer de bouwplannen, bouwaanvraagdocumenten en aannemingsplannen.

Veranda laten plaatsen Uw veranda laten plaatsen Veranda laten plaatsen door een expert

Stap 2:

Grondwerken

In deze fase beginnen we effectief te bouwen, of toch de basis te leggen. De grondwerken houden onder meer het het volgende in: fundering uitgraven, vloerplaat gieten en blauwe hardsteen (dorpels) leggen. Wilt u als klant bepaalde werken zelf uitvoeren, zodat u kosten bespaart? Dan maken wij daar graag de nodige plannen voor.

Veranda laten plaatsen Veranda laten plaatsen van a tot z Veranda laten plaatsen als particulier Veranda laten plaatsen detail Veranda laten plaatsen buiten

Stap 3:

Eigen productie

Om er zeker van te zijn dat u een veranda krijgt die honderd procent aan uw persoonlijke smaak en verwachtingen tegemoet komt, produceren we die in eigen huis. En we werken hiervoor met de allerbeste basismaterialen: de aluminiumprofielen van Reynaers Aluminium. Daarnaast verdelen wij het Renson-gamma en zijn we specialist in Solarlux-vouwramen en -deuren.

Veranda laten plaatsen door Decoranda Uw veranda op maat laten plaatsen Laten plaatsen van uw veranda Veranda laten plaatsen door Decoranda

Stap 4:

Plaatsing

Verandaspecialist Decoranda heeft jaren ervaring en tonnen expertise in huis. U bent met andere woorden zeker van een degelijke plaatsing, met aandacht voor zelfs het kleinste detail. Onze vakmannen maken werk van een nauwgezette montage van de aluminiumconstructie en de nodige beglazing.

Veranda laten plaatsen Efficiënt uw veranda laten plaatsen Snel uw veranda laten plaatsen Veranda laten plaatsen realisatie Veranda laten plaatsen raamdetail Veranda laten plaatsen thuis

Stap 5:

Afwerking

Eenmaal de veranda geplaatst is, werken we die piekfijn af: we spuiten silicone waar nodig, we plaatsen gyproc, installeren verlichting en voorzien de constructie, als u dat wenst, van een efficiënte en elegante buitenzonwering.

Veranda laten plaatsen plafond Veranda laten plaatsen hoek Veranda laten plaatsen_details Veranda laten plaatsen_interieur Veranda laten plaatsen deur Veranda laten plaatsen hoekje

Interesse?
Contacteer ons

Showroom Knokke
Natiënlaan 265 - 8300 Knokke-Heist
T: +32 (0)50 66 77 34

Showroom Gent - Oostakker
Antwerpsesteenweg 945 - 9041 Oostakker (R4 afrit 3)
T: +32 (0)9 334 67 68

Burelen + Werkplaats Maldegem
Krommewege 40B - 9990 Maldegem (industrieterrein)
T: +32 (0)50 72 70 80-F: +32 (0)50 72 70 86

De showroom in Maldegem is gesloten. Gelieve u te wenden tot de showrooms in Knokke en Oostakker.
 

De velden met * zijn verplicht.