Batibouw

Op zoek naar een veranda op jouw maat? Breng ons dan een bezoekje tijdens Batibouw. We geven je graag uitleg over alle mogelijkheden aan stand 1405 in hal 1.

Wil je weten wat de voordelen van een aluminium veranda zijn? Twijfel je tussen een terrasoverkapping met of zonder zonwering? Of wil je weten welke soorten afwerkingen er mogelijk zijn voor een veranda aan je woning of zaak? Dan ben je bij Decoranda aan het goede adres. Ook dit jaar kun je met ons uitgebreide aanbod kennismaken op Batibouw in Brussels Expo.

Onze experts beantwoorden er met plezier al je vragen en geven advies op maat bij de bouw- of verbouwplannen van je woning. Bovendien zal ons ruime gamma veranda’s, terrasoverkappingen, bijgebouwen/poolhouses, zonwering en vouwwanden er uitgebreid tentoongesteld worden. En dat is nog niet alles! Batibouw is ook de ideale gelegenheid om te genieten van exclusieve acties. Wie op onze stand van Batibouw een offerte voor een veranda van minstens € 15.000 (excl. BTW) aanvraagt en overgaat tot aankoop, ontvangt na plaatsing een gratis Bluetooth-speaker van Marshall. Daarbovenop krijg je bij aankoop van een veranda, ook gratis ledverlichting. Dus…waar wacht je nog op?

Het Decoranda-team staat van 21 februari t.e.m. 3 maart voor je klaar in hal 1 aan stand 1405.
Elke dag van 10u – 18u30
Nocturne op 28 februari van 10u – 22u

Kan je niet naar Batibouw komen maar had je toch graag professioneel advies gekregen? Dan ontvangen we je graag in één van onze showrooms in Knokke of Oostakker.

Tot dan!

Batibouw
In welk product heeft u interesse?*
Hoe heeft u Decoranda leren kennen?*
Verstuur

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info