Movie night in eigen tuin | Decoranda veranda's Decoranda

Movie night in eigen tuin

Voor een filmavond staan we altijd te springen, maar tijdens de zomer zitten we vaak liever buiten dan voor de buis. Toch hoeft het ene het andere niet uit te sluiten. Organiseer een filmavond in je veranda, garden house of op het terras onder een afdak en geniet van het beste van twee werelden!

In je achtertuin, op het terras of zelfs op een kleiner balkon: het is vooral de gezelligheid die een filmavond geslaagd maakt. Decoranda maakt het extra knus met deze tips.

Comfortabel

Afhankelijk van de ruimte die je hebt, bepaal je het aantal zitplaatsen. Of je nu gezellig met z’n tweeën of met een hele vriendengroep film gaat kijken, het belangrijkste is dat iedereen een comfortabel en zacht zitje heeft. Net zoals in de bioscoop!

Keuzestress

Film kijken met een romantische ziel, eeuwige lolbroek of avonturier? Je lievelingsfilms of -series zijn niet vanzelfsprekend de favorieten van je genodigden. Iedereen heeft een voorkeur voor een bepaald genre. Het kan handig zijn om op voorhand een online poll aan te maken waarin iedereen z’n stem kan uitbrengen. Onze tip: voeg steeds wat klassiekers toe aan de lijst, van Disney tot Tarantino!

Benodigheden

Op het scherm van je laptop, gestreamd naar het televisiescherm of geprojecteerd op het witte doek: film kijken kan in het klein en in het groot. Voor een ultieme ervaring kan je het natuurlijk groots aanpakken, ga dan op tijd op zoek naar een kwalitatieve beamer en een wit scherm. Dat laatste niet te pakken gekregen? Een wit laken of een witte muur vormen uitstekende alternatieven. Neem een betrouwbare laptop mee én vergeet uiteraard de film niet!

Weer of geen weer?

Bang dat een plotse regenbui de filmavond zal verstoren? Wees voorbereid: creëer je setting niet in het midden van de tuin in openlucht en zonder beschutting, maar wel in de (halfopen) veranda, onder een terrasoverkapping of in een garden house. Zo blijft dat outdoor gevoel bewaard, maar het risico op nat worden tot een minimum herleid. Ook een gure wind of vervelende insecten vormen geen obstakel!

Benieuwd hoe je je eigen woning kan uitbreiden of tuin leuker kan inrichten? Neem een kijkje op www.decoranda.be!

Datum:

Contactformulier

Stel hier uw vraag, maak een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte.


Onze locaties

Stel hier uw vraag, maak een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte.