Een garden house als man cave waar iedereen in wil zitten | Decoranda veranda's Decoranda

Een garden house als man cave waar iedereen in wil zitten

Iedereen heeft wel eens nood aan wat me-time, even wat tijd nemen om te doen wat je helemaal zelf wilt. Bij mannen vertaalt zich dat vaak in een eigen plek in huis hebben waar hij gewoon volledig man kan zijn: je raadt het al, tijd voor een man cave. Geen betere plek om die ultieme ruimte te creëeren dan in een garden house. Van een biertje opentrekken tijdens die belangrijke match en het perfectioniseren van de tafelvoetbalkunst tot het uitwerken van (onrealistische) projecten, alles is er mogelijk!

Een man cave komt nog beter tot zijn recht als garden house, een aparte ruimte omgeven door groen. Maar wat plaats je nu het best in zo’n ruimte? Hier volgen enkele ideetjes voor elk type man.

Voor de gamer

Gamen, een oude passie die je terugneemt naar je kindertijd, maar die je stiekem nooit verleerd bent. Je oude (of nieuwe) playstation krijgt als vanzelfsprekend een plaatsje in de man cave. Je oude spelconsoles krijgen misschien ook een tweede leven? Een groots scherm, comfortabele zetel en lekkers erbij et voilà!

Voor de creatieveling

Een creatieve man houdt van zijn eigen ‘atelier’ om ideeën op papier te zetten, ongestoord te klussen of verborgen talenten te ontwikkelen. Fervent fotograaf? Foto’s bewerken doe je natuurlijk het liefst alleen. Houtbewerker? Potten bakken? Moestuinieren? Wat het ook is, een garden house middenin het groen van eigen tuin vormt de ideale omgeving om fantastische ingevingen om te zetten in de praktijk!

Voor de verzamelaar

Verzamelen doen we allemaal. Bewust of onbewust, of het nu gaat om een unieke vondst op de rommelmarkt, een geweldig souvenier uit een ver land of een pak oude boeken, we houden allemaal vast aan dingen uit het verleden. Het zijn zaken waar we waarde aan hechten of spullen die we mooi of interessant vinden en dus liever niet naar het containerpark brengen. In je garden house is er plaats genoeg om er ongestoord van te genieten.

Voor de sportieveling

In onze blogpost over hoe je de perfecte home gym creëert, ontdekte je al hoe je sportief aan de slag kunt gaan in een garden house. Maar ook de passieve sporter (aka sportfan) kan er een ultieme man cave van maken. Ga je graag poolen met vrienden op café? Dan moet het wel een droom zijn een eigen pooltafel te hebben. Ben jij fervent voetbalsupporter? Nodig je vrienden uit in je man cave om alles op een gigantisch scherm te volgen!

Datum:

Contactformulier

Stel hier uw vraag, maak een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte.


Onze locaties

Stel hier uw vraag, maak een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte.