Decoranda opent een gloednieuwe showroom in Knokke | Decoranda veranda's Decoranda

Decoranda opent een gloednieuwe showroom in Knokke

Een stevige strandwandeling doet altijd deugd, maar voortaan trek je ook nog om een andere reden naar het mondaine Knokke: Decoranda breidt uit met een gloednieuwe showroom en die maakt een bezoekje aan de kuststad extra interessant. Je ontdekt er hoe je met veranda’s, garden houses en terrasoverkappingen vaker en langer optimaal kunt genieten van je buitenruimte. Kom naar de Decoranda Inspiration Days op 3 en 4 juni en ontdek wat je allemaal kan doen met je tuin of terras!

Op 29 april verhuisde de showroom in Maldegem naar het pareltje van onze Belgische kust. Voortaan kan je, naast de showroom in Oostakker, ook hier terecht voor informatie, inspiratie of het uitwerken van een eerste ontwerp.  Je ontdekt er klassiekers (zoals de veranda met Victoriaanse look), maar ook hippe garden houses, leuke bijgebouwen, fenomenale woonuitbreidingen van je keuken of woonkamer, praktische zonnewering, terrasoverkappingen, …

365 dagen genieten

Decoranda blaast het concept ‘veranda’ nieuw leven in. Voor hen staat een veranda vandaag gelijk aan een woonuitbreiding met een fenomenaal zicht op de tuin en veel lichtinval. Een volwaardig onderdeel van de woonst: een ruimte waar je ontspant, graag vrienden en familie ontvangt of zelfs werkt en kookt.

En ook met een garden house kan je veel vaker en langer genieten van je buitenruimte. Je creëert je eigen ruimte volledig op maat: van stoere man cave of home gym tot pool house of een gezellige woonkamer middenin de tuin. En dat alles zonder zorgen voor onze Belgische weergoden.

Kortom: Decoranda helpt je aan een gepersonaliseerde plek om even te ontsnappen uit de dagelijkse drukte. Een plek die het leven 365 dagen per jaar aangenamer maakt.

Outdoor Inspiration Days

Spring is in the air en de zomer is in aantocht: hoogtijd dus voor een extraatje in de tuin. Daarom kan je ook nog op 3 en 4 juni terecht in de nieuwe showroom in Knokke om je te laten inspireren door onze modellen. Meer info over de Outdoor Inspiration Days? Klik hier!

 

Datum:

Contactformulier

Stel hier uw vraag, maak een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte.


Onze locaties

Stel hier uw vraag, maak een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte.