Bijgebouw

Bijgebouw - Waregem

29 / 11 / 2021

Modern, zwart poolhouse in tuin

Er komt wel wat kijken bij het onderhoud van een zwembad. Dat beseft de familie Christiaens uit Waregem maar al te goed. Daarom kozen ze ervoor om een zwart houten poolhouse te laten plaatsen met optimaal zicht naar de tuin en het zwembad.

Zwart bijgebouw als technische ruimte

Hun nieuwe zwarte bijgebouw zal vooral gebruikt worden als technische ruimte voor het zwembad. Het plat dak van dit zwarte, houten poolhouse in Waregem werd afgewerkt met linius lamellen voor de plaatsing van zonnepanelen.

Meer foto’s van het project

Meer Projecten

  • Bijgebouw - Nieuwpoort

    Bijgebouw
  • Veranda Merelbeke

    Veranda
  • Poolhouse met bar - Kruisem

    Bijgebouw
© Decoranda 2022 – Webdesign Media-Architect
Privacy Policy | Cookiebeleid