5 x de perfecte brunch met zicht op de tuin | Decoranda veranda's Decoranda

5 x de perfecte brunch met zicht op de tuin

Uitgebreid ontbijten of brunchen is des te zaliger als je ondertussen kan genieten van wat buitenlucht of een streepje groen. Geen betere plek dus om te genieten dan in je veranda of garden house. Decoranda deelt maar wat graag enkele van die heerlijke mogelijkheden!

Kleurrijke wentelteefjes: gegarandeerd een hit

De zon op je bord én de glimlach op het gezicht van je gezelschap toveren, doe je met kleurrijke wentelteefjes. Het traditionele recept ken je misschien nog van bij je grootmoeder, maar in de vorm van een muffin en met extra veel fruit wordt het pas echt een hit. Frambozen of aardbeien zijn ideaal, zeker in de warmere maanden van het jaar. Wentelteefjes zijn trouwens de ideale oplossing om je brood dat niet meer dagvers is, toch een (beter) tweede leven te geven!

Het volledige recept voor wentelteefjes met frambozen vind je hier.

Toast avocado: hip en gezond

Avocado’s zijn al langer ons favoriete super food. Gezond, lekker en tal van mogelijkheden. Voor velen vooral gekend als guacamole, maar ook in z’n pure vorm kan je er mee aan de slag. Op een toast bijvoorbeeld. Een bruin geroosterd broodje met cream cheese en partjes avocado top je met wat chilivlokken en olijfolie, het ziet er niet enkel goed uit, het smaakt ook heerlijk smeuig. Grote honger? Een gepocheerd eitje vormt de perfecte aanvulling.

Het volledige recept van een heerlijke avocado toast vind je hier.

Uit eigen tuin: bieten-wortel sap

Fervente moestuinier? Misschien heb je dan wel wat rode bieten en wortelen in de tuin staan. Twee ingrediënten die je perfect kan gebruiken bij je brunch. Haal er ook wat appels en pompelmoes bij en je kan aan de slag om de perfecte supersmoothie te maken. Geen zorgen, je kan alles ook gewoon uit de winkel halen, de kans is immers klein dat je ook nog eens een appelboom in de tuin hebt staan!

Het recept voor een leuke bieten-wortel smoothie vind je hier.

De klassieker: eitjes op je favoriete wijze

Mag het allemaal eenvoudig en gewoon snel – maar toch lekker – zijn? Dan gaat er niets boven ons klassiek eitje. Iedereen heeft z’n favoriet; van roerei of omelet tot een spiegelei of gewoon zacht of hard gekookt. In z’n pure vorm of stevig gekruid en aangevuld met je favoriete groentjes, extra handig is dat je er eigenlijk maar één pan voor nodig hebt. Mag het wat royaler? Geef dan een Britse toets aan het geheel door de tafel ook te vullen met bonen in tomatensaus, gebakken champignons of ajuin en zelfs worstjes. Hello, English breakfast!

Het recept voor een heerlijk roereitje met tomaten vind je hier.

Fishy Friday: quiche met zalm

Het hoeft eigenlijk niet enkel op vrijdag, een stukje vis smaakt elke dag. In z’n pure vorm, gebakken, gemarineerd of gerookt, maar ook in een quiche versmolten met andere ingredïenten. Zalm past bijvoorbeeld perfect met gezonde groenten als spinazi en broccoli. Een quiche is trouwens een gerechtje dat zowel warm als koud smaakt.

Het volledige recept voor de zalm-spinazi quiche vind je hier.

Datum:

Contactformulier

Stel hier uw vraag, maak een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte.


Onze locaties

Stel hier uw vraag, maak een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte.